φυλακή Χανίων

Συνεχίζεται η προκλητική μεταχείριση- βασανισμός των φυλακισμένων απο την διοίκηση της φυλακής.

Τα νεότερα απο τον αγώνα στις φυλακές Χανίων είναι ότι τουλάχιστον μια πτέρυγα έχει επανέλθει στην "ομαλότητα" και αντιθέτως στην πτέρυγα Γγ λαμβάνει χώρα περαιτέρω εκδίκηση απο την υπηρεσία των φυλακών. Συγκεκριμένα, έχουν κρατήσει κλειδωμένα ορισμένα κελιά, περίπου την μισή πτέρυγα, εδω και δύο ημέρες μην επιτρέποντας στους φυλακισμένους να βγουν ούτε καν στον κλειστό χώρο της φυλακής!

Υπενθυμίζεται ότι μετά την άρνηση μεσημεριανού κλεισίματος και καταμέτρησης η υπηρεσία είχε κλείσει εκδικητικά τα προαύλια. Αφορμή για αυτή την νέα πράξη του πολέμου εναντίον των εγκλείστων στάθηκε η "εύρεση μαχαιριών" τα οποία ήταν στην πραγματικότητα τα μαχαιράκια για να κόβουν το ψωμι και τα οποία σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχουν! Οι φυλακισμένοι αρνούνται εδω και δυο μέρες να πάρουν το φαγητό πραγματοποιώντας απεργία πείνας.

Η διοίκηση της φυλακής και τα καθάρματα στο υπουργείο εκδικούνται ανθρώπους που έχουν δεμένα τα χέρια. Όλες αυτές οι αυθαιρεσίες και ο φασισμός δεν ξεχνιέται, ας το χουν καλα υπόψιν τους οι χαρτογιακάδες, οι ένστολοι της φυλακής Χανίων και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Πλησιάζει η ώρα του λογαριασμού και καμιά καραντίνα δεν θα σας σώσει.

Θάνατο στον φασισμό και το κράτος

από αλτ 05/04/2020 7:02 μμ.


Η εισαγγελέας της Φυλακής ειναι μια εκ των υπευθύνων για τα παραπάνω αίσχη. Το όνομα της Ελένη Σωτηροπουλου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License