Ισπανία, Μαδρίτη: Επίθεση σε γραφεία μεσιτικής εταιρείας

Ξημερώματα 1ης Απρίλη, σπάστηκαν τα παράθυρα του γραφείου μιας μεσιτικής εταιρείας. Ως επιπρόσθετη στη μιζέρια του παρελθόντος, ήρθε τώρα η μιζέρια που προκλήθηκε απ’ την κρίση του Covid-19.

Ισπανία, Μαδρίτη: Επίθεση σε γραφεία μεσιτικής εταιρείας

Ξημερώματα 1ης Απρίλη, σπάστηκαν τα παράθυρα του γραφείου μιας μεσιτικής εταιρείας. Ως επιπρόσθετη στη μιζέρια του παρελθόντος, ήρθε τώρα η μιζέρια που προκλήθηκε απ’ την κρίση του Covid-19. Η στρατιωτικοποίηση των δρόμων, η καταστολή, η εκμετάλλευση, οι απολύσεις, ο φόβος κι η αβεβαιότητα αποτελούν ορισμένα εκ των συνηθέστερων προσώπων της δημοκρατίας και του κράτους, τα οποία καθίστανται ορατά μέσω της άξαφνης, προκληθείσας απ’ τον ιό, όξυνσης των διεργασιών τους.

Οι επιχειρηματίες, οι πολιτικοί, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι μπάτσοι κι ο στρατός χορεύουν πάνω απ’ τα κεφάλια μας με στρατιωτικές αρβύλες, υπό τον παγκόσμιο ήχο της “κατάστασης εκτάκτου ανάγκης”. Οι ρηξιακές διαθέσεις έχουν επίσης κάνει την εμφάνισή τους με τη μορφή απεργιών, οδομαχιών, λεηλασιών και ταραχών, αν σκιαγραφήσουμε λιγάκι τον διεθνή και τον εγχώριο χώρο. Το καζάνι βράζει. Τούτη αποτελεί μια ελάχιστη και ταπεινή συνεισφορά με μορφή επιθετική.

Για την εξάπλωση της εξέγερσης!

Ζήτω η αναρχία!

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License