Ενημέρωση από τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης (Αραχώβης 42)

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης (Αραχώβης 42) κάθε Δευτέρα. Τη Δευτέρα 13 Απρίλη από τις 11:30 μέχρι τις 14:00 μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6 με 16 ετών. Στο χώρο υπάρχει και κουτί ενίσχυσης του Ταμείου Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές.

post image

Για ακόμα μια φορά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση συντρόφων και συντροφισσών, αλλά και ανθρώπων της γειτονιάς που ενίσχυσαν τη δομή αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Από τη χθεσινή συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (6/4) ενισχύθηκαν οι κούρδοι και τούρκοι σύντροφοι και συντρόφισσες του Λαϊκού Μετώπου - Επιτροπή αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν, οι οποίοι δέχθηκαν κατασταλτικό πογκρόμ από το ελληνικό κράτος στις 19 Μαρτίου. Εκτός από τις συλλήψεις 11 αγωνιστών η "αντι"τρομοκρατική επιδόθηκε στη λεηλασία των γραφείων της Επιτροπής στην Τζαβέλα αφαιρώντας υπολογιστές, το ταμείο αλληλοβοήθειας και άλλα είδη ανάγκης. Από τη συλλογή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στις 31/3 ενισχύθηκε η κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών Νοταρά 26.

Τη Δευτέρα 13 Απρίλη από τις 11:30 μέχρι τις 14:00 μαζεύουμε μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6 με 16 ετών:

-μπάρες δημητριακών

- δημητριακά

- σοκοφρέτες

- μέλι

-συσκευασμένα αεροστεγώς αλλαντικά και τυριά (ζαμπόν, σαλάμι,πάριζακι...)

- Λάδι

- ψωμί του τοστ

- φρυγανιές

- γάλα μακράς διάρκειας

- ρύζι

- pummaro

- καθαριστικά προϊόντα γενικής χρήσης (χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, χλωρίνη..)

- είδη προσωπικής περιποίησης (σαπούνια, μαντιλάκια κλπ)

Στο χώρο υπάρχει και κουτί ενίσχυσης του Ταμείου Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License