Ενημέρωση από τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (Δευτέρα 13/04)


post image

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης (Αραχώβης 42), η καθιερωμένη, κάθε Δευτέρα, συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη δομών και συνάνθρωπων μας που πλήττονται λόγω της πανδημίας. Η ανταπόκριση συντροφων/ισσών, φίλων αλλά και γειτόνων, υπήρξε μεγάλη και τα προϊόντα που συλλέχτηκαν διατέθηκαν στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στον Πειραιά όπου φιλοξένει 82 κορίτσια από 6 έως 18 ετών.

Παράλληλα μαζεύτηκαν χρήματα για την ενίσχυση του «Ταμείου Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές».

Η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται και το απόγευμα από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 για τη στήριξη οικογενειών προσφύγων που μένουν στο camp του Ελαιώνα.

Η κοινωνική και ταξική αλληλεγγύη θα νικήσει

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα Αναρχικών & Κομμουνιστών)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License