Χθες το βράδυ ενα τσούρμο δεσμοφύλακες εισέβαλλαν στο θάλαμο όπου κρατείται ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη Ζ' πτέρυγα των φυλακών Μαλανδρίνου. Αφόυ κάναν άνω-κάτω το θάλαμο, αποχώρησαν χωρίς να εντοπίσουν απολύτως τίποτα. Ας τονιστεί ότι η έρευνα ήταν απόλυτα στοχευμένη προς το πρόσωπο του συντρόφου αφού ήταν ο μόνος θάλαμος από την πτέρυγα που πραγματοποιήθηκε η εν λόγω έρευνα. Δεν είναι τυχαία εξάλλου η χρονική συγκυρία τη στιγμή που οι κρατούμενοι είτε με αποχές μεροκαμάτων είτε με άρνηση μεσημεριανού κλειδώματος διεκδικούν την αποσυμφόρηση των φυλακών , την ίδια στιγμή που το υπουργείο εθελοτυφλεί και τους εμπαίζει.

Επίσης,εχθές το βράδυ δυνάμεις της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν έφοδο και απήγαγαν τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη από το κελί του στη Δ΄πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Έναν κρατούμενο που τόσα χρόνια στις ελληνικές φυλακές αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τις συνθήκες κράτησης στα ελληνικά κολαστήρια.

Ακόμη , έρευνα πραγματοποιήθηκε στις γυναικείες Φυλακές του Κορυδαλλού.

Είναι αυταπόδεικτο πως η καινούρια ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε αγαστή συνεργασία και επισήμως πλεον με το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ επιδίδονται σε ένα όργιο εκδικητικότητας και καταστολής απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης τείνει να ξεπηδήσει και μέσα απο τα Καταστήματα Κράτησης. Κοροιδεύουν τους κρατούμενους με φρούδες ελπίδες τη στιγμή που η κατάσταση μέσα στις φυλακές είναι πιο επικίνδυνη απο ποτέ. Ας μάθουν όμως πως οι κρατούμενοι δεν είναι μόνοι και πως τα ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα τους φωτίζουν το δρόμο....

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΡΑ

από G 17/04/2020 6:37 μμ.


https://athens.indymedia.org/post/1604528/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License