Το Σάββατο 11 Απριλίου σε ώρα αιχμής πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο super market Market in στη Νέα Ιωνία. Πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν "Αλληλεγγύη στις/στους εργαζόμενες/ους στα σούπερ μάρκετ", "Αν δεν αντέχεις άλλο να πληρώσεις, εμπρός για απεργίες, καταλήψεις, απαλλοτριώσεις", "Κάλυψη των αναγκών μας τώρα".

Παράλληλα άτομα της παρέμβασης απευθύνθηκαν στον κόσμο φωνάζοντας "Τα αφεντικά μένουν σπίτι ενώ οι εργαζόμενοι λιώνουμε στη δουλειά", "Τα αφεντικά δεν μπορούν χωρίς εμάς, εμείς μπορούμε χωρίς αυτά", "Βγείτε όλοι έξω, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα", "Σήμερα είναι όλα ελεύθερα, πάρτε ό,τι χρειάζεσται, μοιραστείτε τα με όσους δεν έχουν", "Όλα για όλους".

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης κάποια άτομα αποχώρησαν με τα ψώνια τους χωρίς να πληρώσουν.

Η παρέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς καμία ενόχληση από τα αφεντικά ή τις δυνάμεις καταστολής.

  • Ο καπιταλισμός κάθε μέρα σκοτώνει περισσότερο από κάθε πανδημία.
  • Εκατομμύρια τόνοι φαγητού πετιούνται κάθε μέρα για να κρατιούνται οι τιμές σε συγκεκριμένα επίπεδα. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα.
  • Ας οργανωθούμε σε κάθε γειτονιά για τη ζωή και την ελευθερία.
  • Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ζωή. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ελευθερία.
  • ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ !

βιντεο λινκ: https://streamable.com/vkemwf

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License