Ενημέρωση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης


post image

Τη Δευτέρα 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης (Αραχώβης 42), η καθιερωμένη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη δομών και συνάνθρωπων μας που πλήττονται λόγω της πανδημίας. Η ανταπόκριση συντροφων/ισσών, φίλων αλλά καιγειτόνων, υπήρξε μεγάλη και τα προϊόντα που συλλέχτηκαν διατέθηκαν στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στον Πειραιά όπου φιλοξένει 82 κορίτσια από 6 έως 18 ετών, ενώ την Πέμπτη 16 Απριλίου διατέθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες προσφύγων και μεταναστών στο καμπ του Ελαιώνα καθώς και χρήματα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκηςσε μονογονεϊκή οικογένεια από την Παλαιστίνη.

Την Δευτέρα 20 Απριλίου 12:00-14:00 & 18:00-20:00 και την Τρίτη 21 Απριλίου 11:00-13:00 συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για το Ίδρυμα προστασίας ηλικιωμένων αγωνιστών "Το σπίτι του αγωνιστή" και για οικογένειες από το camp του Ελαιώνα.

Στο χώρο υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου Αλληλεγγύηςστους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Η ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη θα νικήσει

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα Αναρχικών & Κομμουνιστών)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License