Τετάρτη 22.4.2020 και ώρα 10 το βράδυ δεξιοί ρατσιστές ασπόνδυλα συγκεντρωθηκαν στην είσοδο της πόλης με αφορμή την υποτιθέμενη άφιξη 250 ψυχών στην δομή φιλοξενιας της πόλης. Ο δήμαρχος και το επιτελείο του και μηχανήματα του δημου μαζί με 100 περίπου άτομα έκλεισαν την είσοδο της πόλης. Τα σκουπίδια της εξουσίας μπάτσοι ανθρωποφυλακες κάθονταν αμετοχοι και παρακολουθούσαν την συγκέντρωση του μίσους. Εδώ και τώρα να τσακίσουμε το φάντασμα του παρακράτους και της εξουσίας που το συντηρει. Ουτε ευρωπαιοι ούτε εθνικιστές σ αναρχικες κοινότητες ανθίζουν οι ζωες. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License