[Βόλος]-Παρέμβαση στην οδο Καραμπαντζάκη

ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΚΩΝ & ΠΑΡΑΛΙΩΝ – ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ & ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΛΟΓΑΚΙΑ

post image

Το Σάββατο 25 Απριλίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στην οδό Καραμπατζάκη με Νίκης, συγκεκριμένα, υπήρξε επικοινωνία με τους περαστικούς και κατοίκους της περιοχής και τοποθετήθηκε πανό στο σημείο ακριβώς που ο Δημός για ακόμη μια φορά και εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να κόψει άλλο ένα υγιέστατο δέντρο. Η συγκεκριμένη περιοχή, έχει αποτελέσει το κέντρο ενός πολύχρονου τοπικού αγώνα απέναντι στα καταστροφικά σχέδια του μαφιοζο-δημάρχου. Παρεμβαίνουμε στην αυθαιρεσία της αυταρχικής δημοτικής αρχής που με στόχο την αστική ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον και τσιμεντοποιεί τις γειτονίες μας, για την δημιουργία ακόμα περισσότερης ρύπανσης στην πόλη. Την ίδια ώρα που κλείνει (σε συνεργασία με το λιμενικό) την παραλία με αφορμή τον κορονοιό παρά τις εκκλήσεις του ιατρικού συλλόγου ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρό από τώρα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του χρόνου. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις τελευταίες επιθετικές ενέργειές της δημοτικής αρχής αλλά και παραφυάδων της απέναντι στο χωριό το Σταγιατών (κόψιμο σύνδεσης με την πηγή του χωριού,αποκλεισμός απο πολιτισμικούς χώρους του χωριού κ.α.) , έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το κύριο μέλημα των κυρίαρχων εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, δεν είναι η υγεία των πολιτών αλλά η αποτελεσματικότερη προώθηση των συμφερόντων τους. Οι τοπικοί αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΚΩΝ & ΠΑΡΑΛΙΩΝ – ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ & ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΛΟΓΑΚΙΑ

Αόρατος Θίασος, Βόλος 26/4/20

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License