Ρουβίκωνας: Συλλογή & παραλαβή ειδών πρώτης ανάγκης στο Κ*ΒΟΞ

https://rouvikonas.gr/archives/4187

post image

Ως Ρουβίκωνας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον μηχανισμό αλληλεγγύης με παράδοση/παραλαβή ειδών πρώτης ανάγκης (https://rouvikonas.gr/archives/4081), για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Από αύριο και μέχρι το καλοκαίρι του 2021, από Τρίτη έως Κυριακή 18:00-21:00 στο Κ*ΒΟΞ (Θεμιστοκλέους & Αραχώβης, πλατεία Εξαρχείων), θα μπορεί όποιος θέλει να παραδώσει τρόφιμα, φάρμακα, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής και αντίστοιχα να παραλάβει όποιο άτομο έχει ανάγκη. Στο χώρο θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License