Θέλει ο ναζί να κρυφτεί.

Θέλει ο νεοναζί να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Παρακάτω βλέπουμε μερικές πρόσφατες δημοσιεύσεις από πρώην και νυν μέλη της Χ.Α που έγιναν τον τελευταίο καιρό.

post image

Μπορεί στα δικαστήρια οι φασίστες να κλαίνε και να δηλώνουν πως δεν εχουν ουδεμία σχέση με τον ναζισμό ή τις βίαιες ενέργειες αλλά έξω από αυτά μας θυμίζουν ποιοι είναι. Παρακάτω παραθέτουμε μια δημοσίευση του Σωτήρη Δεβελέκου, κάποτε πρωτοστάτη των ναζί στον Πειραιά και γνωστό καρπαζοεισπράκτορα που σήμερα έχει αποχωρήσει από την οργάνωση και προσπαθεί να χτίσει δική του. Στην δημοσίευση αυτή γιορτάζει τα γενέθλια του Χίτλερ που είναι στις 20 Απριλίου και ακριβώς το ίδιο κάνει ο Πάρης Παρασκευόπουλος μέλος της ΧΑ μέχρι σήμερα και προσωπικός γυμναστής της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Τέλος εντύπωση προκαλούν οι βλαχομαγκιές του Λαγού ο οποίος και αυτός έχει αποχωρήσει απο την ΧΑ και διατηρεί μια ναζιστική οργάνωση ελάχιστων ατόμων που παραδέχεται ανοιχτά στο twitter τις επιθέσεις που οργάνωνε στο Πέραμα. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License