Πανευρωπαϊκή ραδιοφωνική εκπομπή για την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή του Ελεύθερου Κοινωνικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης στην δικτύωση των ραδιοφώνων για την Παγκόσμια μέρα δράσης για την Πρωτομαγιά

post image

Την ημέρα της πρωτομαγιάς, το ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431ΑΜ (97,3) θα κάμει αναμετάδοση της πανευρωπαϊκής εκπομπής του δικτύου ομάδων CoView με τίτλο "1MAY MAYDAY - διεθνής παγκόσμια ημέρα δράσης" (η εκπομπή θα είναι στα Αγγλικά)

συντονιστείτε 17:00-20:00 στο 1431am.org

Το κείμενο:

1MAY MAYDAY - transnational global action day Short url: https://squ.at/r/7t8i

May 1st is coming – Call for actions

Get out your portable radios, pull out your speakers, dust off your old walkman, or get a mobile sound system for the streets, because:

Coview. Cat calling: Out on May 1st – visible and loud!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License