[Βόλος]- Ανταπόκριση απο Πρωτομαγιά

Η Υγειονομική -οικονομική -περιβαλλοντική κρίση είναι τα αφεντικά σε στάση επίθεσης.

post image

Πάνω απο 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς το απόγευμα στην πόλη του Βόλου. Το ένα ήταν του συντονισμού συλλογικοτήτων και το άλλο των αναρχικών αντιεξουσιαστών- καταληψιών. Ακολούθησε πορεία στην κατάμεστη απο κόσμο παραλία με θερμή αποδοχή ειδικά απο τον νεαρότερο κόσμο που καθόταν στα πεζούλια. Η πορεία συνεχίστηκε μέσω των οδών Περαιβού, Πολυμέρη, Δημητριάδος περνώντας από το ταχυδρομείο όπου υπάρχει μνημείο για τους νεκρούς της εργατικής εξέγερσης του 36 στον Βόλο, όπου κάθε χρόνο κατατίθενται στεφάνια από τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες αλλά και το ΠΑΜΕ (οι οποίοι πραγματοποιήσαν πορεία το πρωί) και επέστρεψε μέσω της οδού Ιάσωνος, στο άγαλμα της παραλίας. Το πρώτο βήμα για το σπάσιμο του φόβου έγινε και στην πόλη μας, απο τον κόσμο του κινήματος χωρίς να περιμένει το οκ από οποιαδήποτε κυβέρνηση (που αναβάλει τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις για άλλη ημερομηνία στο μέλλον), λες και οι κοινωνικοί-ταξικοί αγώνες σηκώνουν παύσεις- διαλείμματα και καραντίνες. Απέναντι στην νέα οικονομική κρίση και το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν: Όλα συνεχίζονται-όλα είναι δρόμος.

Οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα .

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License