Ενημερωτικό καταστολής από τα Προσφυγικά-μπάτσοι της διας έβγαλαν όπλο σε μετανάστες της γειτονιάς

Την περίοδο της καραντίνας η παρουσία μπάτσων και ασφαλιτών στα προσφυγικά ήταν ασφυκτική. Με το πρόσχημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας γίνονταν συνεχείς έλεγχοι στα χαρτιά συντρόφων και μελών της κοινότητας. Πριν 2 βδομάδες, μετά από "τηλεφώνημα" για κλοπή στην περιοχή των προσφυγικών, η γειτονιά γέμισε μπάτσους της δίας και ήρθε και ένα περιπολικό. Το συμβάν της κλοπής δε διερευνήθηκε ποτέ. Αντίθετα, τα ένστολα σκουπίδια έγαλαν τα όπλα και άρχισαν να κηνυγούν Τούρκους και Κούρδους συντρόφους από την κοινότητα, που έπαιζαν ποδόσφαιρο έξω από τα σπίτια τους. Τους καταδίωξαν μέχρι τις πόρτες των σπιτιών τους. Οι σύντροφοι δε συνεργάστηκαν με καμία από τις εντολές και σιγά σιγά η κατασταση αποκλιμακώθηκε. Οι μπάτσοι αποχώρησαν και η ζωή μας συνεχίστηκε.

Ο λόγος που καθυστέρησε η ενημέρωση είναι γιατί καθόλη της διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας ήμασταν σε επαγρύπνηση για να προστατευθούμε από τον ιό και να επιβιώσουμε, χωρίς να μείνουμε πίσω πολιτικά. Τα γεγονότα σε μία ζωντανή κοινότητα είναι συνεχή και διαδέχονται το ένα το άλλο πολύ γρήγορα. Η πρώτη μας αποτίμηση πάντως για το τελέυταίο διάστημα είναι θετική. Η πίεση του τελευταίου διαστήματος μας έκανε πιο δυνατούς και σίγουρους να αντιμετωπίσουμε την ακόμη πιο δύσκολη περίοδο που ερχεται.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License