Πλήρως αποθρασυνμένοι οι εξουσιαστές φέρνουν ένα ελεεινό νομοσχέδιο για τα σχολεία. Ο Βρούτσης ήδη χάρισε στους εργοδότες το δικαίωμα να κρατάνε το προσωπικό με μισό ωράριο και μισό μισθό. Πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων. Τα αστικά επίσης κανάλια σε διατεταγμένη υπηρεσία πουλάνε το παραμυθάκι ότι όλα τα χρωστάμε στον Χαρδαλιά και την κυβέρνηση. Η ξεφτίλα προηγούμενων ημερών με το χαφιεδόχαρτο δεν συνέβαλε στον περιορισμό της πανδημίας, αλλά αποτέλεσε μέτρο αστυνομικής τρομοκρατίας που εξυπηρετεί τους ευρύτερους σχεδιασμούς της αστικής εξουσίας. Στο στόχαστρο των εξουσιαστών βρέθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι που μετά το φιλοδώρημα σε λίγους των 800 ευρώ θα βρίσκονται ακάλυπτοι στο έλεος της εργοδοσίας. Η συνέχεια θα είναι σκληρότερη.

Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License