Το βράδυ της 8 Μαϊου, δυνάμεις ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ χτυπούν αιφνιδιαστικά κόσμο που κάθεται στην πλατεία Αγ.Γεωργίου στην γειτονιά της Κυψέλης. Ρίχνουν δακρυγόνα, κυνηγούν, ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν άτομα με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς και συλλήψεις. Αργότερα, επαναλαμβάνουν την επίθεσή τους σε αλληλέγγυο κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ.

Η επίθεση αυτή είναι η συνέχεια του μιντιακού παιχνιδιού που στήθηκε τις προηγούμενες μέρες γύρω απο την πλατεία της Αγ. Παρασκευής και η κρατική προετοιμασία των μορφών καταστολής που έρχονται απέναντι σε όσους/ες δεν δέχονται την πλήρη επιτήρηση και το έλεγχο πάνω στις ζωές τους. Είναι η προσπάθεια επιβολής του κυρίαρχου δόγματος για το δημόσιο χώρο, την κοινωνικοποίηση, την καθημερινότητα. Είναι η προβολή στο κοινωνικό σώμα του τι παθαίνουν οι "απείθαρχοι/ες", καθώς εν τέλει η ατομική ευθύνη για κράτος και κεφάλαιο είναι η υποταγή στις προσταγές τους και στη λεηλασία των ζωών μας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5 - 19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Αναρχικές-οί

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License