Η καραντίνα φεύγει, η καταστολή παραμένει

Φαίνεται ότι για το κράτος οι μέρες της καραντίνας δεν μπορούν να φύγουν έτσι ανεκμετάλλευτες. Στοχεύοντας στην αφομοίωση των φοβικών χαρακτηριστικών μεν, αλλά και στον ανώτερο ρόλο της κρατικής διαχείρισης δε, έρχονται να εφαρμοστούν λογικές μηδενικής ανοχής και υπέρμετρης καταστολής. Πριν λίγες μέρες στην Αγία Παρασκευή, χθες στην Κυψέλη. Ματ και δελτάδες να κοπανάνε οποιονδήποτε βρισκόταν στον δρόμο τους. Μάλλον η αυστηρή σύσταση εκ στόματος Χαρδαλιά για περιορισμό κυκλοφορίας, μεταφράζεται σε ανοιγμένα κεφάλια και συλλήψεις.

Υποκρισία και ψέματα θέτουν τα γκλοπ των ανθρωποειδών με στολή σε κίνηση. Στα στενά της Κυψέλης,, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, τα χημικά από τα δακρυγόνα ρίχνονται στην υπηρεσία της υγείας των κατοίκων της. Μιας υγείας που διασαλεύεται από όσους άραζαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου ή έκανε βόλτα στην περιοχή, αλλά που προστατεύεται όταν οι πλατείες γεμίσουν μεθαύριο ασφυκτικά από τραπεζοκαθίσματα, καταλαμβάνοντας τους δημόσιους χώρους. Δεν ξέρουμε, αλλά λογικά το κέρδος λειτουργεί ως αντισηπτικό.

Το όργιο καταστολής και βίας όμως δεν θα τους περάσει, ούτε θα μείνει αναπάντητο. Ας γνωρίζουν οι κρατικοί διαχειριστές και τα ανδρείκελά τους ματ-δέλτα, ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε, αλλά θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν θα αφήσουμε τις πλατείες και τους δημόσιους χώρους να γίνουν οι αυλές των μαγαζιών και η ευκαιρία του κάθε αφεντικού να παράξει κέρδος. Και θα είμαστε εκεί να το υπερασπιστούμε.

Όλοι στην πλ. Αγίου Γεωργίου Κυψέλης στις 7.00

Αναρχική Ομοσπονδία περιφέρεια Αθήνας

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License