Ενημέρωση από τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα-Θήβας για τις πειθαρχικές ποινές.


Ενημέρωση από τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα-Θήβας για τις πειθαρχικές ποινές.

Όλα τα πειθαρχικά συμβούλια αναβλήθηκαν προσωρινά γιατί η υπηρεσία της φυλακής ήθελε να προχωρήσει σε αναλυτική (υλική) εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την εξέγερση στις φυλακές της Θήβας μετά από το θάνατο της Αζιζέ Ντεμίρογλου στις 9/4. Ένα από τα πειθαρχικά συμβούλια -το πρώτο- έχει ήδη γίνει (με πειθαρχικές ποινές που αποδόθηκαν στην Πόλα Ρούπα και σε μία ακόμα κρατούμενη) ενώ αθωώθηκαν από την ίδια πτέρυγα ( Γ΄) όσες γυναίκες διώκονταν με πειθαρχικές ποινές. Στις 14/5 θα γίνει ακόμα ένα πειθαρχικό συμβούλιο ενώ τα υπόλοιπα έχουν προσδιοριστεί να γίνουν τις επόμενες εβδομάδες.

Ενημέρωση από κρατούμενες γυναίκες των φυλακών Ελαιώνα – Θήβας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License