Ιταλία & Γαλλία: Δύο αναλήψεις ευθύνης για εμπρησμούς πύργων τηλεπικοινωνιών

Γαλλία, Τουλούζη: Ένας πύργος τηλεπικοινωνιών λιγότερος | Ιταλία, Ρώμη: Εμπρησμός πύργου τηλεπικοινωνιών της Wind

Γαλλία, Τουλούζη: Ένας πύργος τηλεπικοινωνιών λιγότερος

Για να το πούμε απλά: Τα τόσο πρωτόγνωρα επίπεδα επιτήρησης μας έχουν εξοργίσει ακόμη περισσότερο και μας έκαναν να ποθούμε να δράσουμε. Η αδράνεια, στα μάτια μας, ισούται με την αποδοχή αυτής της κατάστασης.

Ως συνήθως, το γεγονός πως η επιτήρηση λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά, οφείλεται στο ότι οι πολίτες την αποδέχονται πειθήνια, βυθισμένοι στην ψηφιακή τους φούσκα, συνεχίζοντας τη διασκέδαση και την τηλε-εργασία. Τούτη η συνθήκη αποτελεί πλέον, πιότερο από ποτέ, τον ομφάλιο λώρο που τους κρατά δέσμιους σε δαύτη τη θλιβερή ζωή.

Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον πυρπολήσαμε μια κεραία αναμετάδοσης για κινητά τηλέφωνα, τη νύχτα μεταξύ 5ης και 6ης Μάη, στην Τουλούζη, στην ανατολική μεριά του Pont de l’Embouchure. Ήταν ευκολότερο απ’ ότι περιμέναμε.

Είναι εμφανές πως δεν είμαστε οι μόνοι άνθρωποι που βράζουν από οργή, και αυτό μάς χαροποιεί. Ανυποχώρητες εχθροπραξίες ενάντια στον πολιτισμό και τις στοίβες περιττωμάτων που τον συναπαρτίζουν.

Πηγή: insuscettibilediravvedimento

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Ιταλία, Ρώμη: Εμπρησμός πύργου τηλεπικοινωνιών της Wind

Τη νύχτα της 29ης Απρίλη 2020, πυρπολήσαμε τα καλώδια ενός πύργου τηλεπικοινωνιών της Wind κοντά στον σταθμό Tiburtina, στη Ρώμη.

Αλληλεγγύη με τις κρατούμενες και τους κρατουμένους που αγωνίζονται. Στεκόμαστε στο πλευρό του έγκλειστου αναρχικού Davide Delogu, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας.

Ενάντια στο Κράτος και τα μέτρα του.

Ενάντια στις τεχνολογίες επιτήρησης.

Πάντα υπάρχουν δυνατότητες να δράσουμε.

Πηγή: insuscettibilediravvedimento

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License