Ισπανία: Ο Gabriel Pombo da Silva εκδόθηκε απ’ την Πορτογαλία στην Ισπανία

Ο αναρχικός σύντροφος Gabriel Pombo da Silva εκδόθηκε απ’ το πορτογαλικό στο ισπανικό κράτος.

Ισπανία: Ο Gabriel Pombo da Silva εκδόθηκε απ’ την Πορτογαλία στην Ισπανία

Ο αναρχικός σύντροφος Gabriel Pombo da Silva εκδόθηκε απ’ το πορτογαλικό στο ισπανικό κράτος

Ο σύντροφός μας πήγε πίσω στο ισπανικό κράτος το πρωί της 13ης Μάη, και προς το παρόν κρατείται στη φυλακή της Μπανταχόθ (στην Εξτρεμαδούρα). Είναι γερός και δυνατός, όπως πάντα. Θα πρέπει να μείνει σίγουρα 14 μέρες σε υποχρεωτική καραντίνα, κι έπειτα υποτίθεται πως θα μεταχθεί σε άλλη φυλακή. Για τον λόγο αυτό, έπονται περαιτέρω ενημερώσεις.

Ακόμη κι αν δεν είναι βέβαιο αν η αλληλογραφία θα λειτουργεί κανονικά, είναι πρόδηλο πως δε θα ευθύνεται ο ιός για την πιθανότητα να μη φτάνουν στα χέρια του τα γράμματα των αγαπημένων του και τα μηνύματα αλληλεγγύης. Συνεπώς, θα ήταν καλύτερο να του στέλνετε επικυρωμένα γράμματα (ως αποτέλεσμα των πρόσφατων προβλημάτων που προέκυψαν στη φυλακή της Δικαστικής Αστυνομίας του Πόρτο, όπου ο Gabriel μπορούσε να λαμβάνει αλληλογραφία μόνο από καταγεγραμμένες και επικυρωμένες αποστολές).

Gabriel Pombo Da Silva

Carretera de Olivenza, km 7.3

06001 Badajoz

España

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ GABRIEL!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License