[Θεσσαλονίκη] Μικροφωνική συγκέντρωση

Μικροφωνική συγκέντρωση από Φάμπρικα Υφανέτ το Σάββατο 16.5, 12:00, Τσιμισκή με Ναυαρίνου

post image

Κάλεσμα της κατάληψης Φάμπρικα Υφανέτ σε μικροφωνική συγκέντρωση το Σάββατο 16.5 στις 12:00, Τσιμισκή με Ναυαρίνου.

Καμία ενοχή στα αδιέξοδα του κράτους.

Να μην πληρώσουμε την κρίση του κορονοϊού.

Με πρόφαση τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού λοιπόν, απαγορεύονται και οι συναθροίσεις μας, ενώ καταστέλλονται βίαια από την αστυνομία όσοι και όσες επιλέγουν να συναντηθούν στις πλατείες. Πράγμα που δεν είναι ουρανοκατέβατο, ούτε καμια στιγμιαία τρέλα των μπάτσων. Η διεκδίκηση του δημόσιου χώρου από το κράτος προς όφελος των μαγαζιών, είναι η προσπάθεια μετατροπής του από σημείο συνάντησης και διεκδίκησης σε σημείο κυκλοφορίας των εμπορευμάτων. Και αυτό δεν πρέπει να τους περάσει.

Στον ζόφο που μας επιφυλάσσουν για το μέλλον δεν θα την παλέψουμε μόνοι μας. Επιλέγουμε να οργανωθούμε συλλογικά για να διεκδικήσουμε μειώσεις ενοικίων και λογαριασμών, αυξήσεις μισθών, πλατείες χωρίς τραπεζοκαθίσματα, πρόσβαση στην περίθαλψη για όλους και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Μόνη μας ευθύνη να ζήσουμε συλλογικά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License