Τα εμβόλιά σας βρωμάνε βασανισμό ζώων

Ανάρτηση πανό στο Πολυτεχνείο, με αφορμή τα πειράματα που γίνονται σε μη ανθρώπινα ζώα για τη δημιουργία εμβολίου ενάντια στον ιό Covid-19.

post image

Ανέκαθεν, στα πειραματικά εργαστήρια διάφορα έμβια όντα μετατρέπονταν από τους πειραματιστές σε εργαλεία, αφαιρώντας με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία εκατομμυρίων μη ανθρώπινων ζώων.

Τι κι αν τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα των πειραμάτων είναι εντελώς άχρηστα λόγω των ουσιαστικών διαφορών στον οργανισμό άλλων ζώων με αυτόν του ανθρώπου, τι κι αν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων αποσύρονται κάθε χρόνο εξαιτίας των παρενεργειών στα ανθρώπινα σώματα, η βιομηχανία των πειραμάτων συνεχίζει ακάθεκτη το βασανιστικό της έργο.

Με αφορμή τον ιό Covid-19 εκατοντάδες φυλακισμένα ζώα, βασανίζονται και καταλήγουν στο θάνατο προκειμένου να βρεθεί εμβόλιο για τους ανθρώπινους πληθυσμούς.

Απέναντι στον ιό του σπισισμού που καθημερινά λεηλατεί και σκοτώνει τη φύση και τα ζώα, αγωνιζόμαστε για την καταστροφή κάθε δομής που προσπαθεί να βάλει την αυτοδιάθεση σε κλουβιά.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Αντισπισιστική συνέλευση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License