[Πόζναν, Πολωνία] Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Igor Stachwiak

Στις 15 Μαίου, μαζευτήκαμε κάτω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Πόζναν εις μνήμην του δολοφονημένου Igor Stachowiak.

post image

Στις 15 Μαίου, μαζευτήκαμε κάτω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Πόζναν εις μνήμην του δολοφονημένου Igor Stachowiak.

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, ο Igor δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wroclaw από μπάτσους. Οι υπεύθυνοι για τον θάνατό του υπέστησαν πολύ μικρές ποινές. Οι μάρτυρες του επεισοδίου εκφοβίστηκαν πολλαπλές φορές από την αστυνομία. Η δολοφονία θα είχε περάσει "κάτω από το χαλί" αν δεν υπήρχαν τα βίντεο που αποκάλυπταν πως το θύμα βασανίστηκε για ώρες.

Στην επέτειο του θανάτου του, θυμόμαστε όχι μόνο τον Igor, αλλά όλους όσους έχουν υπάρξει θύματα της αστυνομικής αυθαιρεσίας και βαρβαρότητας.

Αντί για ενός λεπτού σιγή, επιλέγουμε μια ζωή αφιερωμένη στον αγώνα!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License