ΠΑΤΡΑ: Παρέμβαση στα my market στη Γούναρη

Μπορείτε να δείτε το βίντερο και εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=m0oQiWYkDP4&feature=youtu.be

post image

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μάη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα my market επί της Γούναρη & Μπουκαούρη από 15 συντρόφους και συντρόφισσες. Πετάχτηκαν εκατοντάδες τρικακια στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και μοιράστηκαν κείμενα στον κόσμο και στους εργαζόμενους.

Τα «My Market» απέλυσαν εργαζόμενο στην Πάτρα με μοναδική αιτιολόγηση την κατανάλωση (εντός του καταστήματος) ληγμένου προϊόντος (κρουασάν) που προοριζόταν για τον κάδο απορριμμάτων.

Η εν λόγω εταιρεία όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων κατέγραφε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στους τζίρους της και απασχολούσε μέρος του προσωπικού με υποδηλωμένη απασχόληση, εκμεταλλευόμενη τα πρόσφατα αντεργατικά νομοσχέδια και τα ωράρια «λάστιχο» στον κλάδο. Σήμερα ξεφορτώνεται εργαζόμενους χωρίς αποζημίωση με ευτελή προσχήματα και εκβιαστικές μεθόδους.

Απέναντι στη γενικευμένη τρομοκρατία και καταστολή, στις συνθήκες σκλαβιάς και εξαθλίωσης που επιβάλλουν το κράτος και τα αφεντικά στους χώρους δουλειάς, υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ο δρόμος της οργάνωσης των εργαζομένων, της αντίστασης, της διεκδίκησης και του κοινωνικού-ταξικού αγώνα.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ …Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Κανένας απολυμένος, κανένας άστεγος, κανένας πεινασμένος, κανένας αβοήθητος κι εγκαταλελειμμένος μόνος στην πανδημία

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ

αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος»/ΑΠΟ & συντρόφισσες -οι

https://ipposd.wordpress.com/

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License