Αρνούμαστε κατηγορηματικά να μείνουμε απαθείς θεατές στο θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Μπροστά στο ρεσιτάλ παραλογισμού που δίνει η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδρανείς παρακολουθώντας έναν άνθρωπο να αργοπεθαίνει δίπλα μας.

Από σήμερα, Τετάρτη 27/05/2020, παρατείνουμε το βραδινό κλείσιμο των κελιών κατά μία ώρα και από την επόμενη μέρα κρατάμε ανοιχτό τον προαύλιο χώρο κατά τις ώρες της μεσημεριανής κατάκλισης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη.

Επιφυλασσόμαστε να κλιμακώσουμε τη δράση μας ανάλογα με την τροπή της κατάστασης της υγείας του συγκρατουμένου μας εωσότου ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Οι κρατούμενοι της Α' θέσης του υπογείου του Κ.Κ. Κορυδαλλού ΙΙ

Πετρακάκος Γιώργος

Χριστοδούλου Σπύρος

Ξηρός Χριστόδουλος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License