Ενημέρωση από Πρέβεζα

ενημέρωση από τις συγκεντρώσεις και πορείες που έλαβαν χώρα σήμερα στην πρέβεζα

2 πορείες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πρέβεζα. Η μία από το κέντρο της πόλης μέχρι τα παλιά κτελ (πανεκπαιδευτική) με την παρουσία περίπου 50 ατόμων και μία από τα παλιά κτελ ως το ιστορικό κέντρο (πορεία για την υγεία) με την παρουσία 150-200 ατόμων..Η πλειοψηφία των πορευθέντων άνηκε στο ΚΚΕ, παρευρέθησαν άτομα από την ανταρσύα ενώ υπήρχε και στις δύο περιπτώσεις και δική μας παρουσία (α/α)..

Συνθήματα που ακούστηκαν..

Πόλεμο στις τράπεζες και τα υπουργεία κάτω τα ξερά σας από την υγεία, χωρίς εσένα σελίδα δε γυρνά καθηγητή μπορείς χωρίς αφεντικά, κάμερες στις βίλλες των αφεντικών νίκη στον αγώνα των εκπαιδευτικών,κεφάλαιο και κράτος είν'οι ασθενείς στα χέρια την υγειά μας να πάρουμε εμείς,ο εχθρός δεν είναι αόρατος πανδημία είναι ο καπιταλισμός και άλλα..όλα συνεχίζονται :)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License