Απο τοπικά Καθεστωτικά : 

«Έχω τρελαθεί με το Ματσάγγου. Θα έχουμε συνέχεια, αφού το θέλουν έτσι. Μέσα στο κέντρο της πόλης να βλέπουμε σουτιέν και σώβρακα απλωμένα κι έχουν κάνει κατάληψη δεκαετίες ολόκληρες. Σας σιχάθηκε ο κόσμος. Χαλάσατε 15 εκατομμύρια να κάνετε το κτίριο πίσω (*του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και όχι το μπροστινό για να μην ενοχλήσετε. Ρεζίληδες. Αρκετά», είπε σε έντονο ύφος ο Αχιλλέας Μπέος προαναγγέλοντας ευθεία σύγκρουση με τους καταληψίες το επόμενο χρονικό διάστημα.

https://www.thenewspaper.gr/2020/05/26/achilleas-mpeos-gia-katalipsi-matsaggoy-tha-echoyme-synecheia-afoy-to-thelete/

Εξελίξεις με την κατάληψη

Ο δήμαρχος προανήγγειλε συνέχεια τις επόμενες μέρες στην πόλη, που έχει στο κέντρο της την κατάληψη Ματσάγγου εδώ και δεκαετίες και δεν μιλάει κανείς.Ο Αχ, Μπέος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι όταν ο ίδιος ήταν σε αργία οι «τζάμπα μάγκες» πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, πήρα τα μικρόφωνα και κανένας δεν τους καταδίκασε. «Τώρα που είμαι εγώ εδώ, τους προκαλώ να έρθουν, Μη νομίζετε ότι η πόλη είναι δική σας 200 μ… κάνετε ότι θέλετε», δήλωσε.

https://magnesianews.gr/volos/metopo-me-stagiates-kai-antiexoysiastes-anoigei-o-ach-mpeos.html


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήσης Μαμούρης μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη αν και αρχικά δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αχ. Μπέου, ανέφερε πως η κατάληψη Ματσάγγου ποτέ δεν εμπόδισε τη λειτουργία και την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, τονίζοντας πως οι πρυτανικές αρχές πάντα έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που διαμένουν εκεί και τόνισε πως το Πανεπιστήμιο δεν μπόρεσε ποτέ να αξιοποιήσει το χώρο, όχι γιατί υπήρχε η κατάληψη, αλλά γιατί δεν είχε κονδύλια.

https://magnesianews.gr/slider/zisis-mamoyris-i-katalipsi-matsaggoy-pote-den-empodise-ti-leitoyrgia-toy-panepistimioy.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License