μπάτσοι έξω από τα καστρόπληκτα στο τσινάρι οπκε, αντιτρο εχουν μπει γι ερευνα και κρατουνται ατομα σε ενα απο τα σπιτια. υπάρχουν και ματ από έξω 

από α 27/05/2020 12:17 μμ.


Πριν από περίπου μια ώρα οπκε εισέβαλαν σσε 4 καταλήψεις στέγης στο τσιναρι στην άνω πολη και είπαν στα συντροφιά ότι διεξάγουν νόμιμη έρευνα. Ακόμα περιμένουν εισαγγελέα και συντροφιά έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ στην Ιάσωνος

από @ 27/05/2020 12:25 μμ.


3 προσαγωγές από ΟΠΚΕ μόλις

από @ 27/05/2020 12:31 μμ.


Στήθηκαν πράσινοι στην Ελπίδος

από AntifaTalksNow 27/05/2020 12:43 μμ.


Μπάτσοι εισέβαλλαν σε 4 καταλήψεις στέγης στην Άνω Πόλη. Δεν προχώρησαν σε εκκενώσεις όπως ακούστηκε, αλλά έψαξαν τα σπίτια.

Έγιναν 3 προσαγωγές και 1 σύλληψη, ακόμα δε ξέρουμε τις κατηγορίες.

Από νωρίς η περιοχή είχε γεμίσει με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλίτες, πράσινοι περιμετρικά των καταλήψεων και μπλε μαζί με ΟΠΚΕ στην επέμβαση.

Τα ΜΑΤ έφυγαν από τις καταλήψεις αλλά παραμένουν στους γύρω δρόμους. 

Σύντροφοι συγκεντρώθηκαν στην Ιάσωνος. 


Η αστυνομική επιχείρηση σχετίζεται με την αποτροπή εμπρηστικής επίθεσης από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας τα ξημερώματα στην Καλαμαριά.

Άντρες της Ασφάλειας αντιλήφθηκαν τις κινήσεις ατόμων που θα τοποθετούσαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

από @ 27/05/2020 3:04 μμ.


Οι προσαγωγές ειναι 8 

από Συνέλευση αλληλεγγύης 27/05/2020 8:10 μμ.


Σημερα στις 9 θα πραγματοποιηθεί αντικατασταλτικη πορεία γειτονιάς που θα ξεκινήσει από το πάρκινγκ πάνω από το Τσιναρι της Άνω Πόλης με αφορμή τα σημερινά γεγονότα. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License