Επείγον! Πορεία αλληλεγγύης στους εξεγερμένους συντρόφους των ΗΠΑ σήμερα στις 6 Προπύλαια

Ο πρόεδρος της Αμερικής εξισώνει τον αντιφασισμό με την τρομοκρατία, οι μπάτσοι δολοφονούν κόσμο στον δρόμο. Οι τραυματίες και οι συλλήψεις είναι χιλιάδες. Υπάρχει ήδη ένα διεθνές κίνημα αλληλεγγύης και σε όλο και περισσότερες χώρες κατεβαίνει κόσμος για συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Εδώ αργήσαμε πολύ. Όλες και Όλοι στους δρόμους να συμπαρασταθούμε στους συντρόφους μας που ρισκάρουν την ζωή τους στους δρόμους των Αμερικανικών μητροπόλεων!

Η καταστολή και προς αυτούς που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά δεν έχει προηγούμενο ακόμη και για τα ιδιαίτερα βίαια χαρακτηριστικά του καθεστώτος. Σκοτώνουν κόσμο και το κρύβουν, άνθρωποι χάνουν τα μάτια τους από πλαστικές σφαίρες και ο αριθμός των τραυματισμένων είναι τεράστιος όπως και οι συλλήψεις. Ο Τραμπ κάλεσε για όποιον συλλαμβάνεται να μένει στην φυλακή το λιγότερο δέκα χρόνια. Οι αναρχικοί σύντροφοι ιδιαίτερα, μαύροι και λευκοί, δέχονται μαζί με τους μαύρους γενικά την πιο μεγάλη καταστολή. Στην δική μας εξέγερση του Δεκέμβρη μας είχαν συμπαρασταθεί συγκινητικά και κάποιοι είχαν έρθει μέχρι κι εδώ για να ζήσουν μαζί μας τα γεγονότα. Σε αυτές τις συνθήκες η αναμονή είναι συνενοχή.

Όλοι σήμερα στα προπύλαια στις 6! 

Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License