Οι αγωνιστές του προσφυγικού καταυλισμού στο Λαύριο γιόρτασαν με πορεία κι εκδηλώσεις την 1η Ιούνη

Για έναν επαναστατημένο λαό κάθε μέρα είναι μέρα μνήμης

post image

Οι αγωνιστές του προσφυγικού καταυλισμού στο Λαύριο γιόρτασαν με πορεία κι εκδηλώσεις την 1η Ιούνη, μέρα επανεκκίνησης της αντάρτικης δράσης, πέντε χρόνια από την αιχμαλωσία του Abdullah Öcalan στην Κένυα (1999).

Μετά την διεθνή συνομωσία εναντίον του Κούρδου ηγέτη, ακολούθησε μια προσπάθεια του τουρκικού κράτους να διαλύσει το αντάρτικο. Την 1η Ιούνη 2004 οι αντάρτες ξαναπέρασαν στην επίθεση με έναν αριθμό δράσεων, που συμπεριλάμβαναν την εκτέλεση υψηλόβαθμων διοικητών του τουρκικού στρατού.

Για έναν επαναστατημένο λαό κάθε μέρα είναι μέρα μνήμης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License