post image

Δράμα, 3 Ιούνη 2020Ανάρτηση πανό στο πάρκο της Αγ. Βαρβάρας με αφορμή τα περιστατικά των τελευταίων ημερών.

Κλείνοντας πλέον σχεδόν έναν χρόνο με τους νεοφιλελέδες στις καρέκλες της ανάθεσης να κόβουν και να ράβουν εις βάρος εργαζομένων-ανέργων, μεταναστριών-προσφύγων, αντιεξουσιαστών και όσων δεν χωράνε στην αντζέντα τους, βλέπουμε τη καταστολή να δείχνει τα δόντια της στους δημόσιους χώρους σε καθημερινό επίπεδο. Οι επανδρωμένες και αναβαθμισμένες κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας Χρυσοχοΐδη βρήκανε καμένο έδαφος για να σπείρουνε τον τρόμο σε όλες και σε όλους που διαλέγουν να ψυχαγωγηθούν και να χτίσουν ανθρώπινες σχέσεις στην ύπαιθρο και στο παγκάκι παρά στα μαγαζιά και τις περιουσίες τους. Πραγματοποιώντας επιδρομές στο κονσεπτ του κορονοιου με τραμπούκικες συμπεριφορές, εξακριβώσεις και διαπλεκτισμούς, δένοντας κόσμο με χειροπέδες που δε πρόβαλε καμία σωματική αντίσταση, στοχοποιόντας άτομα αλλά και το ίδιο το πάρκο, ισχυρίζονται πως διατηρουν την κοινη ειρήνη ενώ μόνο το αντίθετο καταφέρνουν. Δεν είναι καθόλου άσχετο το γεγονός πως οι επιχειρήσεις έχουν μπει για τα καλά στο μέρος καπηλεύοντας την φύση του, πράγμα που πρέπει να διασφαλιστεί απο μπάτσους οι οποίοι για άλλη μια φορά ενστικτοδός ακολουθούν και προστατεύουν το κεφάλαιο και τα αφεντικά.

Η ιδιαίτερη συμπάθια που δείχνουν στους μαγαζάτορες δε περιοριζεται εκει αλλά και στις ναρκομαφίες που μέσα από της άτυπη ασυλία που τους δόθηκε καταλήγουν να κάνουν κουμάντα τραμπουκίζοντας και ρουφιανεύοντας κόσμο έχοντας ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε επιθέσεις από παντού. Αντιλαμβανόμαστε την έκταση της καταστολής σε άλλες πόλεις, παρ όλα αυτά θεωρούμε σημαντική την ενημέρωση από τις επαρχίες.Θέλουμε να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας σε όσες κι όσους διώκονται και στοχοποιούνται καθημερινά επειδή δεν έμειναν άπραγοι.

Επειδή αρνήθηκαν το υπάρχων και θέλησαν να ζήσουν με ισότητα και αξιοπρέπεια.

"Έξω οι μπάτσοι και οι μαφίες από τις πλατείες κι από τα πάρκα δημόσιος χώρος δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

αντιφασίστριες/ αντιφασίστες"

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License