Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο ασκός του Αιόλου», συζήτηση και μπαρ

Προβολή ντοκιμαντέρ «Ο ασκός του Αιόλου» και συζήτηση στην κατάληψη Δερβενίων 56 / Πέμπτη 11 Ιούνη / 20:30 / Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα εγγύησης των δύο συλληφθέντων από Θεσσαλονίκη

post image

Την Πέμπτη 11 Ιούνη, στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο ασκός του Αιόλου» και θα ακολουθήσει συζήτηση στην κατάληψη Δερβενίων 56.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί επίσης και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα της εγγύησης για τους δύο συλληφθέντες της 27ης Μάη στη Θεσσαλονίκη.

κατάληψη Δερβενίων 56

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License