Έκτακτο- Εισβολή Μπέου μπράβων και αστυνομίας στις Σταγιάτες

Μπέο και συμβούλοι ακούστε το καλά , κανένας δεν αγγίζει του Πήλιου τα νερά.

post image

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία, με μπράβους και κάμερες που είχε ενημερώσει υπο άκρα μυστικότητα απο πριν, ο τοπικός εντολοδόχος των πολυεθνικών (Μπέος) έκανε εισβολή (μη ανακοινωμένα φυσικά) στο χωρίο το πρωί της Παρασκευής την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι ήταν στις δουλείες τους και στα χωράφια. Έστησε ένα σόου στα δύο δημοτικά κτίρια που οι κάτοικοι των σταγιατών χρησιμοποιούν για πολιτισμικές και αθλητικές εκδηλώσεις αλλάζοντας τις κλειδαριές και σπάζοντας της μαύρες σημαίες που οι κάτοικοι είχαν τοποθετήσει στην πλατεία. Μαζί με το ανδρείκελο τοπικό σύμβουλο και την θλιβερή συνοδεία γραφικών δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων και υπό την προστασία μπάτσων, μπράβων και φυσικά το προμοτάρισμα των τοπικών μμε προσπάθησε το παίξει νταής απέναντι στους κατοίκους που άρχισαν να συγκεντρώνονται όταν μαθεύτηκε η ξαφνική και υπό άκρα μυστικότητα παρουσία του στο χωριό. Εν τέλει έφυγε άρον άρον, κάτω από αποδοκιμασίες και ενώ συγκεντρώνονταν και άλλος κόσμος στο χωρίο προς αλληλεγγύη. Αυτή την στιγμή κόσμος παραμένει στο χωριό , ενώ αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο χωριό της Άλλης μεριάς. Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Φαίνεται πως τα κλαψουρίσματα στον Χρυσοχοίδη του κατά τα άλλα νταή (πάντα με μπάτσους & μπράβους) Μπέου, πιάσανε τόπο, ενορχηστρώνοντας αυτήν την κρυφή & ύπουλη επιδρομή. Τα γεγονότα τρέχουν χρειάζεται εγρήγορση. Αύριο οι κάτοικοι καλούν σε έκτακτη συνέλευση στις 18:00 ενώ μέχρι τότε οριστήκανε περιφρουρήσεις.

Υ.Γ. οι φώτο είναι τραβηγμένη μετά την θρασύδειλη εισβολή,έξω από δημοτικό σχολείο Σταγιατών όπου υπάρχει κόσμος. Ο χώρος αυτός, αποτελεί τον έναν από τους δύο δημοτικούς χώρους που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι για πολιτισμικές και αθλητικές εκδηλώσεις και που ο γιαλαντζί νταής κατηγορεί ως καταλήψεις και κέντρα διακίνησης ναρκωτικών (ποιος μιλάει).

Λογικά θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Κάτω η χούντα του Βόλου! Κάτω τα χέρια απο τα Νερά ! NO PASARAN

Εικόνες:

από σταγιατιώτισσα 06/06/2020 8:45 πμ.


Το βραδυνό συντονιστικό που έγινε στο χωριό χθες 5/6 αποφάσισε η συνέλευση να γίνει την Κυριακή στις 11πμ υπό τον φόβο κακοκαιρίας το Σάββατο.

Επίσης, Αυτό είναι το "Μουσείο" που αυτοδιαχειρίστηκε η ΑΠΟΔΡΑΣΗ.Αυτός είναι ο πολιτισμός που δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε με χιλιάδες επισκέπτες. Αυτός ο πολιτισμός διώκεται από τον απόλυτο εκφραστή της υποκουλτούρας, του φασισμού και του ρατσισμού.ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑΚαι εμείς είμαστε ελεύθεροι όπως και η γη μας. https://www.youtube.com/watch?v=QHgTAR0cSYA

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License