Επανασύνδεση του server του espiv.net - ενημέρωση από τις σημερινές παρεμβάσεις στο Πάντειο

O server είναι πλέον συνδεδεμένος. Για οποιαδήποτε νέα απόπειρα καταστολής του υπεύθυνη θα θεωρηθεί η πρύτανης Κριάρη.

Σήμερα, Πέμπτη 11/6, είχε οριστεί συνάντηση από την επιτροπή που όρισε η Σύγκλητος του Παντείου με τη διαχειριστική ομάδα του espiv.net.

Στη συνάντηση, εκτός από τη διαχειριστική ομάδα του μέσου, παρεβρέθηκε αλληλέγγυος κόσμος, με σκοπό να αναδείξει πως η επίθεση στον espiv, είναι επίθεση σε μια δομή του κινήματος και δεν αφορά μόνο τα άτομα που διαχειρίζονται το μέσο. Αφού μεταφέρθηκε το σκεπτικό του κόσμου, σε σχέση με τη φιλοξενία του server μέσα στο πανεπιστήμιο, έγινε σαφές πως οποιαδήποτε κλιμάκωση θα απαντηθεί συνολικά από τον κόσμο του κινήματος.

Στη συνέχεια, έγινε παρέμβαση στο «Τμήμα Μηχανοργάνωσης», όπου και επανασυνδέθηκε ο server. Εντός του τμήματος βρισκόταν και η Πρύτανης, Ισμήνη Κριάρη, την οποία φροντίσαμε να ενημερώσουμε για όλες τις προηγούμενες κινήσεις μας μέσα στη μέρα, όπως και για την επανασύνδεση του server.

O server είναι πλέον συνδεδεμένος. Για οποιαδήποτε νέα απόπειρα καταστολής του υπεύθυνη θα θεωρηθεί η πρύτανης Κριάρη.

Υπενθυμίζουμε πως η επόμενη συνέλευση αλληλεγγύης στον espiv θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/6 στις 19.00 στο γυάλινο κτίριο της Παντείου

 

ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License