Χτες το πρωί είχε οριστεί εξ αναβολής το διοικητικό δικαστήριο του αναρχικού συντροφου Ιρντι Κ., ο οποιος απειλείται με εκδικητική απομακρύνση απο τη χωρα διοτι εχει χαρακτηριστεί ως ''επικίνδυνος για την δημόσια τάξη''. Ενώ ανανέωνε κάθε πέντε χρόνια την άδεια παραμονής του, τον προηγούμενο Ιούλη η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να την ανανεώσει επικαλούμενη την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση με ποινή 27 μηνών σχετικά με σύλληψη του στην πορεία της 6/12/14.

Η προθεση, λοιπόν, ηταν να ζητηθει και αυτή τη φορά αναβολή ώστε να εκδικαστεί πρώτα το εφετείο του συντρόφου, το οποιο μετά από πιέσεις επιτέλους εχει οριστεί για τις 4 Δεκεμβρίου του 2020.

Παρολα αυτα, η υπόθεση του συζητήθηκε σήμερα και αναμένουμε την απόφαση μεσα στους επόμενους μήνες.Εξω απο τα διοικητικά δικαστήρια ειχε πλήθος κόσμου, που δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα καθόλη την διάρκεια, ενω είχε πολύ μεγάλη αστυνομική παρουσία όλων των ειδών.Μετά την ολοκλήρωση του δικαστηρίου ο αλληλέγγυος κόσμος αποχώρησε με πορεία.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ,ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ο ΙΡΝΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ Η ΧΑΡΤΙΑ.

Αλληλεγγυα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License