Δύναμη & Αλληλεγγύη στους 2 διωκόμενους συντρόφους

Από τη μεριά μας έχουμε να δηλώσουμε πως παρά τις κατασταλτικές κινήσεις που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των πρακτικών και των συνειδήσεών μας, παρά τις έκδηλες παρακολουθήσεις και τις εξακριβώσεις συντρόφων και συντροφισσών μας, οι κάθε λογής εξουσιαστές θα μας βρίσκουν απέναντί τους να τους υπενθυμίζουμε πως όσο απλώνουν τα χέρια τους έστω και σε έναν/μία/ένα από εμάς, τα υπόλοιπα θα είμαστε εκεί για να τους τα κόψουμε. Τρομάζοντάς τους με το ότι η αναρχία δεν πραγματώνεται μόνο μέσω της αντιπαράθεσης και της υλικής σύγκρουσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του, αλλά και μέσα από την καθημερινή ζύμωση των σχέσεων που σε κάθε περίπτωση καταστολής πλαισιώνουν και ενδυναμώνουν τα άτομα που την υφίστανται.

post image

Η καρδιά της αναρχίας χτυπά. Και χτυπά πάντοτε στο πλάι των εξεγερμένων συνειδήσεων, πάντα στο πλευρό αυτών που κοιτούν κατάματα τον εχθρό και περνάν στην επίθεση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License