Βόλος- πολύωρες συγκρούσεις, τραυματισμοί προσαγωγές - Πέσιμο μπάτσων στους αλληλέγγυους εξω απο την αστ. διευθ.

Κάτω η Χούντα της δημοτικής αρχής και της ΑΓΕΤ-Lafarge

post image

Εκτακτο, κατα την διαρκεια -αλλά και μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- του συλλαλητηρίου ενάντια στην κάυση σκουπιδιών απο την ΑΓΕΤ και την δημιουργία εργοστασίου srf απο την δημοτική αρχή..

Σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας που φύλαγε το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ σε τουλάχιστον 4 σημεία και διαφορετικές χρονικές στιγμές. Έγινε υπερβολική χρήση χημικών απο τις τουλάχιστον 7 διμοιρίες (και πράσινες μεταφερόμενες) + ασφαλήτες, πολύς κόσμος τραυματισμένος ενώ υπάρχουν και λιποθυμίες . Πληροφορίες για τουλάχιστον 7 προσαγωγές οι περισσότερες σε άσχετα σημεία με αυτά των συγκρούσεων, ενώ ένας προσαχθέντας προσπαθούσε να βοηθήσει ηλικιωμένες που εγκλωβίστηκαν στην παραλία δίπλα απο την ΑΓΕΤ να μπούνε σε ασθενοφόρο , έπειτα από την γενικευμένη χρήση δακρυγόνων. Υπάρχει καταγγελία οτι τα ΜΑΤ δεν αφήσαν να μπουν οι ηλικιωμένες στο ασθενοφόρο και επιτέθηκαν στον κόσμο που βοηθούσε . Η ένταση συνεχίστηκε και στην πόλη του Βόλου , χρήση χημικών και προσαγωγές στην γέφυρα του Αναύρου, στο Νοσοκομείο και στην Πολυμερή με Κίτσου Μακρή, φλεγόμενοι κάδοι ωστε να ανακοπούν οι ξεσαλωμένοι ματαδες. Κόσμος κατέληξε στον Θόλο. Και καλείται συγκέντρωση απο την λαϊκή συνέλευση πλατείας ελευθερίας, στο αστυνομικό μέγαρο ΤΩΡΑ όπου υπάρχουν 7 προσαχθέντες. Έχει πέσει πολύ ξύλο και δακρυγόνο. Τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα.

ΥΓ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΗΕΓΓΥΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ- ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ

Λευτεριά στους προσαχθέντες.

Όχι στην καύση των σκουπιδιών! Κάτω η χούντα του Βόλου!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License