Πριν λίγη ώρα τα ΜΑΤ (χακί) επιτέθηκαν με κρότου λάμψης και χημικά, στους περίπου 70 αλληλέγγυους έξω απο τα δικαστήρια του Βόλου, την ώρα που έβγαιναν οι συλληφθέντες της χθεσινής διαδήλωσης. Υπάρχει μια προσαγωγή. Όσον αφορά τους χθεσινούς συλληφθέντες, η μία κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη καθώς παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, ενώ ο δεύτερος συλληφθέντας κρατείται για να δικαστεί αύριο στα πλαίσια του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της αντίστασης, διατάραξης κοινής ειρήνης, απλή σωματική βλάβη και φθορές. Υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση αύριο το πρωί στα δικαστήρια στις 11.

Τα γεγονότα τρέχουν!

Κάτω η χούντα Μπέου- ΑΓΕΤ LaFarge - κυβέρνησης

Ακούστε το καλά μπάτσοι δικαστές κάτω τα χέρια απ'τους αγωνιστές!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License