[Βελιγράδι, Σερβία] Πανό αλληλεγγύης για την εξέγερση στη Μινεάπολη

Γράφουμε σαν μια ομάδα συντρόφων/ισσων από το Βελιγράδι σε αλληλεγγύη με τις εξεγέρσεις στην Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο.

post image

Γράφουμε σαν μια ομάδα συντρόφων/ισσων από το Βελιγράδι σε αλληλεγγύη με τις εξεγέρσεις στην Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο θεσμός της αστυνομίας είχε και έχει πάντα μόνο ένα σκοπό, την προστασία του κεφαλαίου.

Στις λεγόμενες «Ηνωμένες Πολιτείες», αυτοί που υποφέρουν περισσότερο και πεθαίνουν στα χέρια αυτού του θεσμού που βρωμάει λευκή υπεροχή, είναι η μαύρη κοινότητα και αυτή των ιθαγενών.

Στην Ευρώπη, όπου ο κόσμος συχνά σχολιάζει την κατάσταση απέναντι από τον Ατλαντικό με "θλίψη και τρόμο" είναι οι κοινότητες Ρομά, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν αυτό το βάρος της συστημικής βίας, ενώ η πλειοψηφία του κόσμου επιλέγει να αγνοεί τον εγγενή και ιστορικά ριζωμένο αντι-τσιγγανισμό της αστυνομίας.

Έχουμε μόνο ένα μήνυμα για όλους: Γαμώ την λευκή υπεροχή, γαμώ το κεφάλαιο, γαμώ την αστυνομία!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License