[Βόλος] - ενημέρωση & φώτο απο τα δικαστήρια για τον συλληφθέντα της διαδήλωσης του Σαββάτου 13/6

Ακούστε το καλά μπάτσοι δικαστές κάτω τα χέρια απο τους αγωνιστές.

post image

Ελεύθερος αφέθηκε έπειτα απο 2 μέρες κράτησης ο 2ος εκ των δύο συλληφθέντων του συλλαλητηρίου του περασμένου Σαββάτου ενάντια στην καύση σκουπιδιών και την δημιουργία εργοστασίου srf που συμμετείχαν πάνω απο 3000 άνθρωποι. Παρά την αρχική θέληση της εισαγγελίας να κρατηθεί ως την Τετάρτη, η δυναμική και μαζική (ανω των 250 ατόμων) παρουσία των αλληλέγγυων έξω απο τα δικαστήρια με συνθήματα, παρουσία φοιτητικου συλλόγου Αρχιτεκτονικής, πανό και ενημέρωση στον περαστικό κόσμο, οδήγησε στην απόφαση για την απελευθέρωση του συλληφθέντα. Οι κατηγορίες που του αποδίδουν είναι το κλασικό πακετάκι των αστυνομικο-δικαστικών κατασταλτικών μηχανισμών: αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορές και απλές σωματικές βλάβες (κατά συρροή !). Η άλλη συλληφθείσα είχε αφεθεί απο εχθές ελεύθερη (εν μέσω επεισοδίων) καθως για αυτήν παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση. Επίσης, έχει αναγνωριστεί απο τους μπάτσους και ένας τρίτος διαδηλωτής που αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου που λήγει το βράδυ. Επόμενο κινηματικό ραντεβού αύριο στις 18:00 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Λάρισα, όπου θα συζητηθεί η δημιουργία εργοστασίου srf έπειτα απο την θετική εισήγηση του δήμου Βόλου.

Το δίκιο το έχουν οι αγώνιστες ! όλοι στον Αγώνα !

Κάτω η χούντα Μπέου- ΑΓΕΤ LaFarge - κυβέρνησης

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License