Τη Κυριακή 14/6/20 το απόγευμα ομάδες δικύκλων των μπάτσων (ΔΡΑΣΗ), πέρναγαν συνεχώς περιμετρικά της πλατείας και συχνά ανέβαιναν και τους πεζοδρόμους Τσαμαδού και έξω από το καφενείο και Θεμιστοκλέους έξω από το Κ*Βοξ. Η προκλητική συμπεριφορά συνεχίστηκε για ώρες ώσπου κάποια στιγμή πέρασαν παράνομα και μέσα από τη πλατεία με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα και στη συνέχεια επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

Η συμπεριφορά ήταν αγενής και προκλητική τραβώντας άτομα από το πέτο και ένας από τους ένστολους δολοφόνους φόραγε μία νεκροκεφαλή. Κάτοικοι και θαμώνες αντέδρασαν στη συνεχόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης και με φωνές, συνθήματα και ειρωνικά χειροκροτήματα απαίτησαν απο τον επικεφαλή ασφαλίτη να τους μαζέψει και να φύγουν.

Η γελοία απάντηση του ήταν ότι καθάρισαν τη πλατεία από τα ναρκωτικά. Του λέχθηκε ότι το μόνο που κάνουν είναι να τρομοκρατούν τη περιοχή και ότι επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντάσεις ώστε να υπάρξει επέμβαση καταστολής. Τελικά με τη πίεση του κόσμου και αφού κρύψανε πρώτα τον μπάτσο με την νεκροκεφαλή, απομακρύνθηκαν.

Τους ξεκαθαρίστηκε ότι η παρουσία τους είναι ανεπιθύμητη στη γειτονιά μας και σε καθε αντίστοιχη πράξη τους θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

 

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License