20/6/'20-Εκδήλωση/βιβλιοπαρουσίαση/συζήτηση για την νέα μπροσούρα του Επαναστατικού Αγώνα

Σάββατο 20 Ιούνη στις 17:30 στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι (απέναντι από τον ΟΤΕ-Παναγή Τσαλδάρη, Αιόλου & Τραπεζούντος). 3΄περπάτημα από το μετρό- στάση Αγ. Αντώνιος. Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα διοργανώνει εκδήλωση/συζήτηση για την μπροσούρα του Επαναστατικού Αγώνα με τίτλο ‘‘ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ– ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ’’

post image

Σάββατο 20 Ιούνη στις 17:30 στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι (απέναντι από τον ΟΤΕ-Παναγή Τσαλδάρη, Αιόλου & Τραπεζούντος). 3΄περπάτημα από το μετρό- στάση Αγ. Αντώνιος.

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα διοργανώνει εκδήλωση/συζήτηση για την μπροσούρα του Επαναστατικού Αγώνα με τίτλο ‘‘ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ– ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ’’

Η εκδήλωση αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή βάση για συζήτηση, έναν καλοπροαίρετο και γόνιμο διάλογο σε ένα σύνολο ιδεολογικών, πολιτικών και ιστορικών ζητημάτων που διαχρονικά έχουν απασχολήσει το αναρχικό κίνημα: το θεμελιώδες ζήτημα της κατάργησης του κράτους χωρίς ενδιάμεσα στάδια, τα σημαντικότερα επαναστατικά κινήματα της νεότερης ιστορίας, τα μοντέλα οργάνωσης που εφαρμόστηκαν, ποιές ήταν οι ελλείψεις και τα λάθη αυτών των εγχειρημάτων καθώς επίσης συζήτηση πάνω στην έννοια του κοινοτισμού και με αναφορές στο πως διαμορφώθηκε στην ελλαδική επικράτεια κατά τους προηγούμενους αιώνες.                 

Οι σύντροφοι του Επαναστατικού Αγώνα επιχειρούν να θέσουν το ζήτημα της οργάνωσης της μεταεπαναστατικής κοινωνίας πάνω σε ελευθεριακές και εξισωτικές βάσεις, προτάσσοντας μια συνομοσπονδιακή ακρατική-αταξική οργάνωση που θα έχει ως κύτταρα τις αυτοδιευθυνόμενες κομμούνες σε πρωτοβάθμιο επίπεδο και οι οποίες θα συνενώνονται μέσω ενός φεντεραλιστικού ελευθεριακού συστήματος σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας.

Όλα αυτά τα ζητήματα επιχειρούμε να συζητηθούν στην εκδήλωσή μας μέσα από ένα γόνιμο διάλογο και δημιουργικό. Επιχειρούμε να ανοίξει μια ειλικρινής, ανοιχτή, καλόπιστη και δημιουργική συζήτηση με την τηλεφωνική παρέμβαση των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη μέσα από την φυλακή.

(Ενημερώνουμε πως στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει bazaar βιβλίου)

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License