Κάλεσμα στην κατειλημμένη πρυτανεία ΑΠΘ

Ως απάντηση στη χθεσινή κλήση των ΜΑΤ από την πρυτανεία, ομάδα φοιτητών κατέλαβε την πρυτανεία του ΑΠΘ 7.30 το πρωί, καλούμε κόσμο να πλαισώσει την κατάληψη.

Ως απάντηση στη χθεσινή κλήση των ΜΑΤ από την πρυτανεία, ομάδα φοιτητών κατέλαβε την πρυτανεία του ΑΠΘ 7.30 το πρωί, καλούμε κόσμο να πλαισώσει την κατάληψη.

Πρύτανη, κάθε λογής τραμπούκοι γύρω του και λοιποί στην διοίκηση, καλά ξεμπερδέματα

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, έξω η αστυνομία και οι ναρκομαφίες από το ΑΠΘ και παντου

Αυτόνομο Σχήμα Φυσικού

Ελευθεριακό Σχήμα Φιλοσοφικής

 

Ακολουθεί το χθεσινό κείμενο για το περιστατικό

 

16/6 ο πρύτανης του ΑΠΘ Παπαϊώννου κατά την διάρκεια παρέμβασης απο φοιτητές κάλεσε την αστυνομία να επέμβει. Διμοιρία ΜΑΤ ανέμενε σε κοντινή απόσταση πέριξ της πρυτανείας μέχρι που ο ίδιος ο Παπαιωάννου τους έδωσε εντολή τελικά να αποχωρήσουν. Μάλιστα υπάρχει καταγγελία ότι ένας από τους μπράβους του πρύτανη – μας έχει συνηθίσει στην εικόνα των bodyguards σε όλες τις τελευταίες παρεμβάσεις – έπιασε από τον λαιμό φοιτητή.Σήμερα ο Παπαιωάννου λειτούργησε ως εντολέας κατασταλτικής δύναμης.

Απο σήμερα εκτός από διοικητικό όργνανο εξυπηρέτησης συμφερόντων κράτους και κεφαλαίου θα αντιμετωπίζεται και ως όργανο καταστολής κινημάτων.

Πρύτανη, κάθε λογής τραμπούκοι γύρω του και λοιποί στην διοίκηση, καλά ξεμπερδέματαΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, έξω η αστυνομία και οι ναρκομαφίες από το ΑΠΘ και παντου

Αυτόνομο Σχήμα Φυσικού

Ελευθεριακό Σχήμα Φιλοσοφικής

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License