Στήριξη συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην Ευελπίδων Παρασκεύη 26/9 9.30π.μ κτήριο 9

Την Παρασκευή στις 26 Ιουνίου και ώρα 9.30 π.μ στα δικαστήρια τηςΕυελπίδων- κτήριο 9, θα περάσουν από ανακριτή οι δυο αναρχικοί σύντροφοι μέλη του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαίτζίδης και Νίκος Ματαράγκας αντιμέτωποι με κατηγορίες για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα. Η δίωξη αφορά την εκτέλεση του Χαμπίμπι, γνωστού ναρκεμπόρου στην περιοχή τωνΕξαρχείων.

Την Παρασκευή στις 26 Ιουνίου και ώρα 9.30 π.μ στα δικαστήρια τηςΕυελπίδων- κτήριο 9, θα περάσουν από ανακριτή οι δυο αναρχικοί σύντροφοι μέλη του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαίτζίδης και Νίκος Ματαράγκας αντιμέτωποι με κατηγορίες για ηθική και φυσική αυτουργία  αντίστοιχα. Η δίωξη αφορά την εκτέλεση του Χαμπίμπι, γνωστού ναρκεμπόρου στην περιοχή τωνΕξαρχείων ο οποίος επιδιδόταν συχνα σε αντικοινωνικές συμπεριφορές και μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει στην δολοφονική επίθεση κατά τεσσάρωνσυντρόφων έξω από το Κ*ΒΟΞ. Είναι προφανές ότι το κράτος και οι δικαστικές αρχές με τα γνωστά τους πλέον τερτίπια, προσπαθούν να στήσουν μια δικογραφία φιάσκο σε βάρος των δυο συντρόφων με μηδαμινά στοιχεία και οφθαλμοφανή ψεύδη. Η συγκεκριμένη δίωξη αποτελεί άλλη μια κακοφτιαγμένη σκευωρία, απόλυτα μεθοδευμένη και καθοδηγούμενη από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς που έχει ως σκοπό την πλήρη πολιτική εξουδετέρωση των δύο συντρόφων και παράλληλα είναι ακόμα ένα <<μήνυμα>> για όποιον-ια επιλέγει να συνεχίζει να αγωνίζετα ιενάντια στο κράτος και τα τσιράκια του.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ-Η ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 9.30 π.μ Δικαστήρια Ευελπίδων κτήριο 9

Αναρχική ομάδα BELLINI

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License