Στις φυλακές Λάρισας ο Τούρκος αγωνιστής ΙΣΜΑΙΛ ΖΑΤ μεταφέρθηκε στην απομόνωση

Στις φυλακές Λάρισας ο 65 ετών πολίτικος κρατούμενος μεταφέρθηκε στο κελί απομόνωσης ο ΙΣΜΑΙΛ ΖΑΤ

Στις φυλακές Λάρισας ο 65 ετών πολίτικος κρατούμενος μεταφέρθηκε στο κελί απομόνωσης ο ΙΣΜΑΙΛ ΖΑΤ (65 ετών) πολίτικος κρατούμενος από την Τουρκία και είναι προφυλακισμένος από την υπόθεση των 11 Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών που ειχαν συλληφθεί στις 19 Μάρτιου από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στα Σεπόλια.

Σήμερα 26 Ιουνίου στο γυρισμό από το νοσοκομείο τον επέβαλαν εξευτελιστική σωματική ερευνά. Δεν το δέχθηκε. Για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο κελί απομόνωσης.Ο ISMAIL ZAT πάλεψέ όλη την ζωή του για την λευτεριά, ανεξαρτησία των λαών και αξιοπρέπεια και ανθρώπων, δεν θα δεχτεί βέβαια ως πολίτικος κρατούμενος αυτή την εξευτελιστική ερευνά.

O ISMAIL ZAT δεν είναι μονός του!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License