Νέα έκδοση: "Ο μεγάλος κοινωνικός εγκλεισμός: Διηγήματα και ποιήματα στον αστερισμό του κορονοϊού"

Αποτέλεσμα καλέσματος συγγραφής σε κινηματικά μέσα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών.

post image

Νέα έκδοση: Ο Μεγάλος Κοινωνικός Εγκλεισμός: Διηγήματα και ποιήματα στον αστερισμό του κορονοϊού, εκδόσεις Καραντίνα, Ιούνιος 2020, σελ. 176, τιμή πώλησης: 5 ευρώ

Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα καλέσματος για συγγραφή διηγημάτων και ποιημάτων που πραγματοποιήθηκε μέσα στην καραντίνα, με τη σκέψη ότι η λογοτεχνία καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση σε στιγμές έντασης της απολυταρχίας. Περιλαμβάνει 12 διηγήματα και 33 ποιήματα. Εκδόθηκε σε 1.000 αντίτυπα και διακινείται σε αυτοοργανωμένους χώρους, επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και χέρι με χέρι. Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών».

Συλλογικότητες και άτομα που ενδιαφέρονται για αντίτυπα μπορούν να επικοινωνούν στο aqua1234@espiv.net και anargonizehobbit@yahoo.gr.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License