[Βόλος]- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου

Κάτω η αστυνομικοδικαστική τρομοκρατία

Αντιγραφή απο καθεστωτική τοπική ιστοσελίδα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου

Αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή μίας διμοιρίας ΜΑΤ και έξι αστυνομικών μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 19.00 στο κέντρο του Βόλου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν σε κτίριο κοντά στην κατάληψη “Ματσάγγου” και παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι στο πλαίσιο αναζήτησης ενός υπόπτου για την επίθεση στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την ΑΓΕΤ.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr έγιναν τρεις προσαγωγές, όμως οι δύο νεαροί άνδρες και η μία φοιτήτρια αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα. Ο νεαρός άνδρας που έψαχναν οι αστυνομικοί δεν βρισκόταν στο σπίτι και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του τραυματισμού του Μιλτ. Αλεξάκη, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ενάντια στην καύση απορριμμάτων από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία, ενώ πρόκειται να του ασκηθούν κακουργηματικές κατηγορίες.

Να σημειωθεί οτι λόγω της έντονης παρουσίας δεκάδων αστυνομικών, μέλη της κατάληψης “Ματσάγγου” πίστεψαν οτι γίνεται επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και περίπου εκατό άτομα έσπευσαν στο σημείο για συμπαράσταση.

https://www.thenewspaper.gr/2020/06/30/megali-astynomiki-epicheirisi-sto-ken/

 

ΥΓ. αυτή είναι μόνο μια απο τις εισβολές-επισκέψεις μπάτσων σε σπίτια διαδηλωτών, που έχουν ξεπεράσει τις 10. όλες γίναν εν κρυπτώ και χωρις αναφορά στα τοπικά ΜΜΕ με άσκηση τρομοκρατίας και ψυχολογικής βίας.  Οι συλήψεις-διώξεις μέχρι στιγμής επισήμως είναι 4 .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License