Ενημέρωση από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y Κεραμεικού

Ενημέρωση και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y Κεραμεικού.

post image

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y Κεραμεικού

Την Τρίτη 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y Κεραμεικού, στα Κάτω Πετράλωνα. Η Το.Μ.Υ. Κεραμεικού στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με το παλιό ΙΚΑ (τώρα ΕΦΚΑ) στην αρχή της Κειριαδών. Την συγκέντρωση κάλεσε η Συνέλευση χρηστών των υπηρεσιών υγείας της ΤΟΜΥ Κεραμεικού και στήριξε και με δικό της κάλεσμα η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου. Μια ώρα πριν τη συγκέντρωση δόθηκε εντολή από την αστυνομία και το υπουργείο υγείας, στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού (το οποίο στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με τη Το.Μ.Υ.) να κλείσει το κτήριο και να μην εξυπηρετεί κανέναν και καμία. Στη συγκέντρωση, η οποία πλαισιώθηκε από 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ως τώρα κινήσεων, καταδείχθηκε με τον πιο σαφή τρόπο η προσπάθεια του κράτους να υποβαθμίσει και εντέλει να κλείσει τη Το.Μ.Υ. (η ίδια υποστελέχωση παρατηρείται και στα ιατρεία του ΙΚΑ όπου δεν γίνονται οι απαραίτητες αναπληρώσεις γιατρών) και ανανεώθηκε το ραντεβού για την πρώτη Παρασκευή του Σεπτέμβρη. Η συγκέντρωση έκλεισε με πορεία, η οποία με παλμό διέσχισε την Κειριαδών και κατέληξε στον σταθμό ΗΣΑΠ Πετραλώνων.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License