[Κολωνία, Γερμανία] Επίθεση σε μπαρ Ναζιστών

Μετάφραση στα Ελληνικά από κείμενο που ανέβηκε στο Γερμανικό indymedia: https://de.indymedia.org/node/93265

post image

Το πρωί της 3ης Ιουλίου, αντιφασίστες διακόσμησαν την πρόσοψη του σνακ μπαρ "De Fressbud" (Eigelstein 78) με μπογιές.

Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο μπαρ χρησιμεύει σαν σημείο συνάντησης για την Cologne Escort Service, μια ακροδεξιά προπαγανδιστική ομάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης κυκλοφόρισε στο ίντερνετ ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να ακούγεται όλο το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού "Ddeutchlandlied" από το μπαρ και ο ιδιοκτήτης του να φωνάζει τους στίχους. Αργότερα, ακολουθεί ο ναζιστικός χαιρετισμός και άλλα ακρο-δεξιά συνθήματα.

Το Eigelstein είναι μια περιοχή όπου άνθρωποι διαφορετικών πολιτισμών ζουν και εργάζονται. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικές και ακροδεξιές φωνές, οποιασδήποτε μορφής!

Να κλείσουμε κάθε ναζιστικό κατάστημα - να δημιουργήσουμε αντιφασιστικές αυτοπροστατευτικές δομές!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License