Το Σάββατο 5.7.2020, το κράτος , συνεπές ως προς τη ρατσιστική του πολιτική, προσπάθησε πάλι να καταστείλει τον αγώνα των μεταναστών που διαμαρτύρονται για το γραφειοκρατικό μαρτύριο που υφίστανται και την συνεπαγόμενη αστεγία. Όπως πολλές άλλες φορές τον τελευταίο μήνα, οι μετανάστριες/μετανάστες αντιστάθηκαν και απαρνήθηκαν τις προσταγές των μπάτσων να μεταφερθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αλληλεγγύη με την απόφασης τους αυτή κόσμος βρέθηκε εκεί και στήριξε τον αγώνα τους. Όλα αυτά οδήγησαν τις δυνάμεις καταστολής τα ξημερώματα της Κυριακής να επιτεθούν στον παρευρισκόμενο κόσμο χτυπώντας μετανάστες, αλληλέγγυους και παιδιά. Προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για αντίσταση κατά της αρχής.

Καλούμε αύριο, Δευτέρα στις 12 στην Ευελπίδων σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους 4 συλληφθέντες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License